Afișez 1 - 60 din 141 de rezultate

Cum să luați articole în ofertă online

Indiferent dacă doriți să luați în mod special un anumit articol fie ca doar urmăriți ceva la modul general, puteți folosi internetul în avantajul dvs. Acest articol vă infatiseaza câteva variante de a obține Noor online, inclusiv cum să găsiți cel mai bun magazin și să economisiti la costurile de livrare. În același timp, veți învăța ce aveți de făcut în situația în care doriți sa returnati ceva.

De ce sa achizitionezi dintr-un magazin online de încredere.
Atunci când luații Noor, este important să sa fiți convins că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi tentat să dați clic pe cele mai atractive oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă atraga atentia cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. De exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Evitarea costurilor mari de transport
În cazul în care cumpărați Noor online, este esențial să stiti taxele de transport înainte de a plasa comanda pentru ca există mai multe criterii pe care este necesar
sa ii luați în considerare, de exemplu: zona de expediere și greutatea. Acestea vor influența taxele de transport. Un magazin de comerț electronic care se expediază numai pe plan intern este probabil să înregistreze costuri de expediere mai mici în comparație cu unul care livrează internațional.

Dacă greutatea și/sau volumul expedierilor dvs. este mare, este posibil să puteți obține o taxă de expediere mai redusă dacă transmiteți, pentru mai multe articole, o unică comanda unui unic magazin.
Costuri reduse de transport sunt în mod obișnuit disponibile și prin mijlocirea anumitor asociații de transport.
Locul unde se va realiza transportul va poate ajuta pentru ca companiile de curierat au de regula preturi reduse pentru cumparatori din orașele mari după cum urmează: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți aveți în vedere, în același timp să vă alăturați unui program de premiere pentru expedieri, care poate oferi recompense în raport fluxul expedierilor.

Valoarea taxelor de expediere pot fi un element descurajant important pentru cumparaturile online, dar cu puțin efort sunt modalități de a scade aceste costuri. Achizitia mai multor articole de la un singur magazin va conduce la scaderea numărului de expedieri si, de aceea, veți face achizițiile mai accesibile și veți economisi bani.

Retururi mereu simple

În cazul în care achizitionati Noor online, cu siguranța doriți să aveți un mod de desfășurare simplu în ceea ce privește retururile.
Acest lucru va face cumparaturile mai ușoare pentru clienți și va ajuta magazinele de pe internet să mențină costuri scăzute pe termen lung.
De fapt, 58% dintre clienți doresc un proces de returnare fără probleme, iar 47% vor o etichetă de retur ușor de atașat la colet. Investiția într-un proces de returnare abordabil poate duce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a costurilor.

O mare parte a companiilor de retail au reguli foarte stricte în ceea ce privește la returnarea bunurilor si produselor.
De asemenea există și destule care au reguli mai indulgente. Mulți comercianți cu amănuntul utilizeaza lozinca: Clientul pe primul loc pentru realizarea procesul de retur.
Indiferent de procesul de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul cer dovada achiziției înainte de a a fi de acord cu orice produs retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă cumpararea s-a făcut prin internet. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a accelera acest aceasta actiune. Ei îl considera un serviciu bun pentru cumparatori.

O cale foarte simpla de a diminua rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea articolului și imaginile acestuia sunt cât mai descriptive posibil și va oferă toate detaliile de care este nevoie.

Noi am selectat cele mai prestigioase magazine online din România pentru a putea achizitiona Noor în cele mai bune condiții posibile și în cea mai mare siguranța.