Bio-activator ultrarapid de fermentatie, compus in principal din elemente nutritive pe baza de azot, fosfor si vitamina B1, special creat pentru a stimula cresterea si multiplicarea drojdiilor, favorizand o fermenatie rapida, controlata si completa, prevenind oprirea din fermentatie.
Bio-activator ultrarapid de fermentatie, compus in principal din elemente nutritive pe baza de azot, fosfor si vitamina B1, special creat pentru a stimula cresterea si multiplicarea drojdiilor, favorizand o fermenatie…
Bio-activator ultrarapid de fermentatie, compus in principal din elemente nutritive pe baza de azot, fosfor si vitamina B1, special creat pentru a stimula cresterea si multiplicarea drojdiilor, favorizand o fermenatie rapida, controlata si completa, prevenind oprirea din fermentatie.
Bio-activator ultrarapid de fermentatie, compus in principal din elemente nutritive pe baza de azot, fosfor si vitamina B1, special creat pentru a stimula cresterea si multiplicarea drojdiilor, favorizand o fermenatie…
Butoaiele din otel inoxidabil sunt concepute in principal pentru depozitarea vinului, coniacului, laptelui, mierii, precum si pentru utilizarea in industria alimentara completa. Acestea sunt prevazute cu robinet de scurgere, capac antipraf si capac flotant. Fabricat conform directivelor CEE 89/109 DL 108 din 29 ianuarie 1992 și DM 220 din 26 aprilie 1993, echipat cu toate accesoriile originale furnizate de producator. Specificatii Volum: 60 L Inaltime: 750 mm Diametru: 430 mm Grosimea peretelui: 0.6 Robinete: 1/2″ Producator: EzioInox – Fabricat in Italia Produs alimentar pentru vin din otel inoxidabil Material: 30418/10 inox Mod de utilizare Înainte de utilizare, spalati butoiul cu un detergent adecvat. Nu folositi bureti metalici, nu folositi solutii pe bază de acid sulfuric si derivatii sai. ?autoplay=1″ frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen> Umpleți rezervorul cu apa inainte de prima utilizare, asigurandu-va ca nu exista scurgeri și ca conexiunile sunt bine sigilate. După curatare, recipientul rezistent la acid este umplut cu vinul care trebuie pastrat si plutitorul este plasat peste el. Dupa introducerea capacului, umpleti golul dintre capac si recipient cu ulei de parafina de calitate alimentara. Acest lucru face ca recipientul să fie etanș. Parafina este necesară între 0,5 si 2 dl. In proportie de 100 litri: 0,1 litri. Se poate curata cu apa calda si un burete care nu abraziv. Tartrul rezultat este dizolvat imediat in apa ierbinte.
Butoaiele din otel inoxidabil sunt concepute in principal pentru depozitarea vinului, coniacului, laptelui, mierii, precum si pentru utilizarea in industria alimentara completa. Acestea sunt prevazute cu robinet de scurgere, capac…
Butoaiele din otel inoxidabil sunt concepute in principal pentru depozitarea vinului, coniacului, laptelui, mierii, precum si pentru utilizarea in industria alimentara completa. Fabricat conform directivelor CEE 89/109 DL 108 din 29 ianuarie 1992 și DM 220 din 26 aprilie 1993, echipat cu toate accesoriile originale furnizate de producator. Volum: 35 L Diametru: 330 mm Grosime: 0.6 mm Inaltime: 495 mm Robinete: 3/8″ Producator: EzioInox – Fabricat in Italia Produs alimentar pentru coniac din otel inoxidabil Material: 30418/10 inox
Butoaiele din otel inoxidabil sunt concepute in principal pentru depozitarea vinului, coniacului, laptelui, mierii, precum si pentru utilizarea in industria alimentara completa. Fabricat conform directivelor CEE 89/109 DL 108 din…
Capsator pentru sticle cu dop tip coroana, realizat din otel emailat robust si cap din fier vopsit. Este reglabil pe inaltime datorita gaurilor prestabilite si a butonului cu surub pentru diferite dimensiuni de sticle. Mecanismul special conceput si dezvoltat de Grifo permite capsarea fara efort si un rezultat optim. Atentie : Acest capsator nu are functie de dopuire !
Capsator pentru sticle cu dop tip coroana, realizat din otel emailat robust si cap din fier vopsit. Este reglabil pe inaltime datorita gaurilor prestabilite si a butonului cu surub pentru…
Acest dop din pluta are corpul format prin aglomerarea unor particule mari dezinfectate si prevazut cu doua discuri naturale de pluta supuse procesului de dezinfectare care garanteaza pastrarea calitatilor produsului dumneavoastra.
Acest dop din pluta are corpul format prin aglomerarea unor particule mari dezinfectate si prevazut cu doua discuri naturale de pluta supuse procesului de dezinfectare care garanteaza pastrarea calitatilor produsului…
Dopul este fabricat din plastic alimentar, acest tip de plastic nu are miros si nu schimba gustul sau mirosul lichidelor cu care intra in contact. Dopul permite trecerea dioxidului de carbon care reiese din procesul de fermentare al vinului si previne/impiedica oxidarea deoarece nu permite aerului sa intre in vasul in care este asezat. Partea de dop care se fixeaza pe gura butoaielor, capacelor, damingenelor etc. are integrat in design striati pentru o etansare completa si eficienta. Atentie : pentru ca acest dop sa previna complet oxidarea vinului asigurati-va ca dopul a fost fixat corect si este etans, astfel incat aerul sa nu patruna pe langa dop. Utilizarea acestui dop este convenabila deoarece impiedica praful, alte tipuri de mizerii si insecte de tot felul sa patrunda in vas si sa compromita vinul. Cele doua celule se umplu in proportie de 35-50% cu apa. Astfel dioxidul de carbon poate sa iasa prin apa din celule datorita presiunii care se acumuleaza in vas, apa nepermitand doar aerului sa intre in vas. Specificatii : Diametru compatibil : intre 3.5 si 4 cm Material : Plastic alimentar Dimensiuni :Inaltime : 24 cm, latime 6 cm
Dopul este fabricat din plastic alimentar, acest tip de plastic nu are miros si nu schimba gustul sau mirosul lichidelor cu care intra in contact. Dopul permite trecerea dioxidului de…
RIM 10 – Saccharomyces Cerevisiae sp Cerevisiae – este o drojdie activa deshidratata pentru vinificatie, fiind selectionata din soiul de struguri din zona Montepulciano D’abruzzo pentru caracteristicile tehnologice si pentru rezultatele organoleptice, avand capabilitatea să efectueze o fermentație completă a musturilor cu un conținut ridicat de zahăr si de a spori caracteristicile aromatice ale vinurilor. Este indicata pentru vinurile destinate invechirii deoarece este dotata cu o capacitate extractiva mare care imbunatateste structura, echilibrata de o productie optima de polizaharide si gliceroli si este recomandata pentru toate soiurile de vinuri rosii valoroase destinate invechirii. Doza: 20 – 25 gr/hl. Pentru musturi din struguri bolnavi mariti doza de drojdie si nutrient. Utilizare: pentru rehidratarea drojdiei adaugati 500 gr de PRIM 10 in 5 litri de apa indulcita 1 – 2 % (50 – 100 gr de zahar) la 35 – 40 grade Celsius, asteptati 15 minute, amestecati energic, asteptati inca 15 minute, amestecati din nou, adaugati in partea de jos a recipientului cu must. Pentru a evitata socul termic trebuie ca diferenta de temperatura dintre drojdia rehidratata si mustul in care se adauga sa nu fie mai mare de 5 – 8 grade Celsius. Dupa ce l-ati deschis, pachetul trebuie utilizat în termen de câteva zile. A se pastra intr-un loc racoros. Uz oenologic profesional.
RIM 10 – Saccharomyces Cerevisiae sp Cerevisiae – este o drojdie activa deshidratata pentru vinificatie, fiind selectionata din soiul de struguri din zona Montepulciano D’abruzzo pentru caracteristicile tehnologice si pentru…
VINOFERM® BASIC BAYANUS (BB) – Saccharomyces Cerevisiae sp. Bayanus – este o drojdie activa, deshidratata, pentru vinificatie. VINOFERM® BASIC BAYANUS (BB) este o tulpina special adaptata pentru producerea de vinuri spumante de calitate si pentru producerea de vinuri albe seci ca Chardonnay, Pinot gris, Pinot blanc si Prosecco. A fost selectionata pentru situatiile cand in practica oenologica apar opriri din fermentatie sau pentru refermentari, in particular pentru vinurile rosii. Doza: 20 – 40 g/hl. Pentru musturi din struguri bolnavi mariti doza de drojdie si nutrient. Utilizare: pentru rehidratarea drojdiei adaugati 500 gr de VINOFERM® BASIC BAYANUS (BB) in 5 litri de apa indulcita 1 – 2 % (50 – 100 gr de zahar) la 35 – 40 grade Celsius, asteptati 15 minute, amestecati energic, asteptati inca 15 minute, amestecati din nou, adaugati in partea de jos a recipientului cu must. Pentru a evitata socul termic trebuie ca diferenta de temperatura dintre drojdia rehidratata si mustul in care se adauga sa nu fie mai mare de 5 – 8 grade Celsius. Dupa ce ati deschis pachetul trebuie sa fie utilizat în termen de câteva zile. A se pastra intr-un loc racoros. Uz oenologic profesional.
VINOFERM® BASIC BAYANUS (BB) – Saccharomyces Cerevisiae sp. Bayanus – este o drojdie activa, deshidratata, pentru vinificatie. VINOFERM® BASIC BAYANUS (BB) este o tulpina special adaptata pentru producerea de vinuri…
VINOFERM® BASIC CEREVISIAE (BC) este o tulpina neutra care respecta caracteristicile varietale ale tututror vinurilor, este destinata vinurilor de consum curent si celor destinate invechirii. Doza: 20 – 40 g/hl. Pentru musturi din struguri bolnavi mariti doza de drojdie si nutrient. Utilizare: pentru rehidratarea drojdiei adaugati 500 gr de VINOFERM® BASIC CEREVISIAE (BC) in 5 litri de apa indulcita 1 – 2 % (50 – 100 gr de zahar) la 35 – 40 grade Celsius, asteptati 15 minute, amestecati energic, asteptati inca 15 minute, amestecati din nou, adaugati in partea de jos a recipientului cu must. Pentru a evita socul termic trebuie ca diferenta de temperatura dintre drojdia rehidratata si mustul in care se adauga sa nu fie mai mare de 5 – 8 grade Celsius. Dupa ce l-ati deschis pachetul trebuie sa fie utilizat în termen de câteva zile. A se pastra intr-un loc racoros. Uz oenologic profesional.
VINOFERM® BASIC CEREVISIAE (BC) este o tulpina neutra care respecta caracteristicile varietale ale tututror vinurilor, este destinata vinurilor de consum curent si celor destinate invechirii. Doza: 20 – 40 g/hl.…
Destinata produției de vinuri roșii deosebite: Cabernet, Merlot, Fetească Neagră, Shiraz. In timpul macerarii strugurilor pe boștină folositi enzima ESSEZYM COLOR sau ESSEZYM EXTRA COLOR. Doze 20 – 40 gr/hl. Pentru musturi din struguri bolnavi mariti doza de drojdie si nutrient. Utilizare: pentru rehidratarea drojdiei adaugati 100 gr de VINOFERM ROUGE in 1 litru de apa indulcita 1 – 2 % (10 – 20 gr de zahar) la 35 – 40 grade Celsius. Asteptati 15 minute. Amestecati energic. Asteptati inca 15 minute. Amestecati din nou. Adaugati treptata in recipientul cu must. Pentru a evitata socul termic trebuie ca diferenta de temperatura dintre drojdia rehidratata si mustul in care se adauga nu trebuie sa fie mai mare de 5 – 8 grade Celsius. Dupa ce ati deschis pachetul trebuie sa fie utilizat în termen de câteva zile. A se pastra intr-un loc racoros. Uz oenologic profesional.
Destinata produției de vinuri roșii deosebite: Cabernet, Merlot, Fetească Neagră, Shiraz. In timpul macerarii strugurilor pe boștină folositi enzima ESSEZYM COLOR sau ESSEZYM EXTRA COLOR. Doze 20 – 40 gr/hl.…
Este o enzima pectolitica ce asigura o crestere a extractiei din pielita a culorii si aromei la musturile din struguri rosii. Doza: 1-2 gr/100 kg mustuiala sau 100 l must. Mod de administrare: se dizolva in 10 parti apa si se administreaza direct in mustuiala sau must, se lasa la macerat 2-4 zile,la temperatura de 18-24 grade Celsius.
Este o enzima pectolitica ce asigura o crestere a extractiei din pielita a culorii si aromei la musturile din struguri rosii. Doza: 1-2 gr/100 kg mustuiala sau 100 l must.…
Este o enzima pectolitica ce asigura o crestere a extractiei de arome din pielita strugurilor albi aromati. Doza: 2-3gr/100kg mustuiala sau 100 l must. Mod de administrare: se dizolva in 10 parti apa si se administreaza direct in mustuiala sau must.
Este o enzima pectolitica ce asigura o crestere a extractiei de arome din pielita strugurilor albi aromati. Doza: 2-3gr/100kg mustuiala sau 100 l must. Mod de administrare: se dizolva in…
Filtrarea vinului este o tehnica generala de limpezire care consta in trecerea unui lichid tulbure printr-un strat filtrant foarte fin; filtrarea pune intotdeauna o problema de calitate si una de cantitate. Placile filtrante, elementul esential al filtrului sunt in general constituite din materiale si forme variate. Filtrele din gama COLOMBO sunt destinate filtrarii lichidelor alimentare precum: vinul, apa, mustul, tuica etc. Numarul de placi filtrante maxim care se pot folosi concomitent este cel specificat in denumire, dar daca se doreste filtrarea unei cantitati mai mici de vin, se pot folosi un numar par mai mic decat cel maxim de placi filtrante, indepartandu-se placile suport din plastic nefolosite.
Filtrarea vinului este o tehnica generala de limpezire care consta in trecerea unui lichid tulbure printr-un strat filtrant foarte fin; filtrarea pune intotdeauna o problema de calitate si una de…
Apartine gamei de uz nonprofesional asa-numita „Hobby”. Creat pentru filtrarea alimentelor intr-un mod natural. Construit cu materiale de inalta calitate si o structura atent proiectata. La indemana si usor de utilizat, filtrul FCH6 este fabricat din otel emailat. Straturile de filtrare trebuie plasate intre placile liniare de nailon. Poate contine pana la 6 straturi de filtrare (functioneaza si cu mai putine dintre ele, scazand cantitatea de produs filtrat pe ora), pentru a rafina, clarifica si steriliza vinul, berea, sucul, uleiul, otetul, lichiorul, esenta naturala, pe baza de plante produse si produse cosmetice. Pentru a controla presiunea exista un manometru si un rezervor de recuperare a lichidului. Specificatii tehnice: Tip produs: Filtru vin Productie orara: 250 l/h Material: Otel Beneficii: Pompa de bronz/ Gama larga de utilizare Numar placi filtrare: 6 Dimensiune placi: 20x20cm Suprafata filtrului: 0,2 m² Putere CP: 0.5 Greutate: 15 kg Producator: Grifo Italia
Apartine gamei de uz nonprofesional asa-numita „Hobby”. Creat pentru filtrarea alimentelor intr-un mod natural. Construit cu materiale de inalta calitate si o structura atent proiectata. La indemana si usor de…
Caracteristici generale: – se gaseste sub forma de pudra alba cristalina cu aroma usoara de sulf; – in vinificatie este folosit ca agent antioxidant si antimicrobian. Actiuni: – previne pierderea de arome si aspectul de gust amar si erbacee; – blocheaza reactiile de oxidare; – previne si incetineste dezvoltarea microflorei nedorite; – accelereaza extragerea compusilor fenolici si de culoare din pielita boabelor de struguri. Dozare: a) 150 mg/L pentru vinuri rosii (15 g/100L); b) 200 mg/L pentru vinuri albe si rose (20 g/100L); c) 185 mg/l pentru vin spumant de calitate; d) 235 mg/l pentru alte tipuri de vin spumant sau spumos. 1g elibereaza approx. 0.56 g de SO2 Instructiuni generale: – se dizolva intr-o cantitate mica de apa, vin sau must si se adauga in produsul care urmeaza a fi tratat.
Caracteristici generale: - se gaseste sub forma de pudra alba cristalina cu aroma usoara de sulf; - in vinificatie este folosit ca agent antioxidant si antimicrobian. Actiuni: - previne pierderea…
Pachet special conceput pentru fermentatii dificile. Pachet pentru 500L vin. Compatibil cu toate tipurile de vin. Contine tot ce ai nevoie pentru un vin cu probleme de fermentatie. Continut: 1x Drojdie Essedielle Rewine 100g (doza: 30-40g/100L) 1xActivator fermentatie Essedielle Vinovit 200g (doza: 15-30g/100L) 5x Stabilizant Tannisol plic (doza: 1 plic/100L daca nu a fost folosit deja Dioxid de Sulf/Metabisulfit de Potasiu. Daca a fost folosit Dioxid de Sulf/Metabisulfit de Potasiu, doza este de 1 plic/250L).
Pachet special conceput pentru fermentatii dificile. Pachet pentru 500L vin. Compatibil cu toate tipurile de vin. Contine tot ce ai nevoie pentru un vin cu probleme de fermentatie. Continut: 1x…
Este confecționat din stejar de plută. Stejarul de plută se cultivă pe zone mari în Spania, Portugalia, Alger, Maroc, Franța, Italia și Tunisia. El acoperă în aceste țări suprafețe de peste 2,5 milioane ha. Portugalia deține 50% din producția mondială și în această țară este interzisă tăierea stejarului de plută,excepție făcând doar arborii bătrâni și neproductivi. După recoltarea scoarței aceasta este prelucrată și tratată pentru a fi folosită la confecționarea dopurilor. Principalul tratament este dezinfectarea și sterilizarea cu abur. Dopurile obținute din scoarța stejarului de plută sunt denumite “dopuri de plută”. Ele pot fi: -naturale, obținute prin decuparea lor direct din scoarță. Acestea,în funcție de numărul și aspectul porozitaților, sunt clasificate pe diverse trepte de calitate.Sunt recomandate pentru vinuri PREMIUM; – colmatate, obținute prin colmatarea cu rumeguș a porozitaților dopurilor naturale de calitate inferioară. Sunt recomandate pentru vinuri de uz curent; -aglomerate, obținute din plută măcinată și presată. Sunt recomandate pentru vinuri de calitate.
Este confecționat din stejar de plută. Stejarul de plută se cultivă pe zone mari în Spania, Portugalia, Alger, Maroc, Franța, Italia și Tunisia. El acoperă în aceste țări suprafețe de…
Este confecționat din stejar de plută. Stejarul de plută se cultivă pe zone mari în Spania, Portugalia, Alger, Maroc, Franța, Italia și Tunisia. El acoperă în aceste țări suprafețe de peste 2,5 milioane ha. Portugalia deține 50% din producția mondială și în această țară este interzisă tăierea stejarului de plută, excepție făcând doar arborii bătrâni și neproductivi. După recoltarea scoarței aceasta este prelucrată și tratată pentru a fi folosită la confecționarea dopurilor. Principalul tratament este dezinfectarea și sterilizarea cu abur. Dopurile obținute din scoarța stejarului de plută sunt denumite “dopuri de plută”. Dopurile aglomerate sunt obținute din plută măcinată și presată.Sunt recomandate pentru vinuri de calitate.
Este confecționat din stejar de plută. Stejarul de plută se cultivă pe zone mari în Spania, Portugalia, Alger, Maroc, Franța, Italia și Tunisia. El acoperă în aceste țări suprafețe de…
Este confecționat din stejar de plută. Stejarul de plută se cultivă pe zone mari în Spania, Portugalia, Alger, Maroc, Franța, Italia și Tunisia. El acoperă în aceste țări suprafețe de peste 2,5 milioane ha. Portugalia deține 50% din producția mondială și în această țară este interzisă tăierea stejarului de plută,excepție făcând doar arborii bătrâni și neproductivi. După recoltarea scoarței aceasta este prelucrată și tratată pentru a fi folosită la confecționarea dopurilor. Principalul tratament este dezinfectarea și sterilizarea cu abur. Dopurile obținute din scoarța stejarului de plută sunt denumite “dopuri de plută”. Dopurile aglomerate sunt obținute din plută măcinată și presată.Sunt recomandate pentru vinuri de calitate.
Este confecționat din stejar de plută. Stejarul de plută se cultivă pe zone mari în Spania, Portugalia, Alger, Maroc, Franța, Italia și Tunisia. El acoperă în aceste țări suprafețe de…
Sunt recomandate pentru imbutelierea vinului destinat consumului curent. Dopurile colmatate sunt obtinute prin decupare din scoarta stejarului de pluta, dupa care urmeaza procesul de colmatare (astupare) a porilor cu rumegus (provenit din prelucrarea scoartei stejarului de pluta).
Sunt recomandate pentru imbutelierea vinului destinat consumului curent. Dopurile colmatate sunt obtinute prin decupare din scoarta stejarului de pluta, dupa care urmeaza procesul de colmatare (astupare) a porilor cu rumegus…
Sunt recomandate pentru imbutelierea vinului destinat consumului curent. Dopurile colmatate sunt obtinute prin decupare din scoarta stejarului de pluta, dupa care urmeaza procesul de colmatare (astupare) a porilor cu rumegus (provenit din prelucrarea scoartei stejarului de pluta).
Sunt recomandate pentru imbutelierea vinului destinat consumului curent. Dopurile colmatate sunt obtinute prin decupare din scoarta stejarului de pluta, dupa care urmeaza procesul de colmatare (astupare) a porilor cu rumegus…
Este confecționat din stejar de plută. Stejarul de plută se cultivă pe zone mari în Spania, Portugalia, Alger, Maroc, Franța, Italia și Tunisia. El acoperă în aceste țări suprafețe de peste 2,5 milioane ha. Portugalia deține 50% din producția mondială și în această țară este interzisă tăierea stejarului de plută,excepție făcând doar arborii bătrâni și neproductivi. După recoltarea scoarței aceasta este prelucrată și tratată pentru a fi folosită la confecționarea dopurilor. Principalul tratament este dezinfectarea și sterilizarea cu abur. Dopurile obținute din scoarța stejarului de plută sunt denumite “dopuri de plută”. Ele pot fi: -naturale, obținute prin decuparea lor direct din scoarță. Acestea,în funcție de numărul și aspectul porozitaților, sunt clasificate pe diverse trepte de calitate.Sunt recomandate pentru vinuri PREMIUM; – colmatate, obținute prin colmatarea cu rumeguș a porozitaților dopurilor naturale de calitate inferioară. Sunt recomandate pentru vinuri de uz curent; -aglomerate, obținute din plută măcinată și presată. Sunt recomandate pentru vinuri de calitate.
Este confecționat din stejar de plută. Stejarul de plută se cultivă pe zone mari în Spania, Portugalia, Alger, Maroc, Franța, Italia și Tunisia. El acoperă în aceste țări suprafețe de…
Este confecționat din stejar de plută. Stejarul de plută se cultivă pe zone mari în Spania, Portugalia, Alger, Maroc, Franța, Italia și Tunisia. El acoperă în aceste țări suprafețe de peste 2,5 milioane ha. Portugalia deține 50% din producția mondială și în această țară este interzisă tăierea stejarului de plută,excepție făcând doar arborii bătrâni și neproductivi. După recoltarea scoarței aceasta este prelucrată și tratată pentru a fi folosită la confecționarea dopurilor. Principalul tratament este dezinfectarea și sterilizarea cu abur. Dopurile obținute din scoarța stejarului de plută sunt denumite “dopuri de plută”. Ele pot fi: -naturale, obținute prin decuparea lor direct din scoarță. Acestea,în funcție de numărul și aspectul porozitaților, sunt clasificate pe diverse trepte de calitate.Sunt recomandate pentru vinuri PREMIUM; – colmatate, obținute prin colmatarea cu rumeguș a porozitaților dopurilor naturale de calitate inferioară. Sunt recomandate pentru vinuri de uz curent; -aglomerate, obținute din plută măcinată și presată. Sunt recomandate pentru vinuri de calitate.
Este confecționat din stejar de plută. Stejarul de plută se cultivă pe zone mari în Spania, Portugalia, Alger, Maroc, Franța, Italia și Tunisia. El acoperă în aceste țări suprafețe de…
Este confecționat din stejar de plută. Stejarul de plută se cultivă pe zone mari în Spania, Portugalia, Alger, Maroc, Franța, Italia și Tunisia. El acoperă în aceste țări suprafețe de peste 2,5 milioane ha. Portugalia deține 50% din producția mondială și în această țară este interzisă tăierea stejarului de plută,excepție făcând doar arborii bătrâni și neproductivi. După recoltarea scoarței aceasta este prelucrată și tratată pentru a fi folosită la confecționarea dopurilor. Principalul tratament este dezinfectarea și sterilizarea cu abur.
Este confecționat din stejar de plută. Stejarul de plută se cultivă pe zone mari în Spania, Portugalia, Alger, Maroc, Franța, Italia și Tunisia. El acoperă în aceste țări suprafețe de…
Storcator de rosii electric SPFEL, pentru gospodarie si utilizare casnica. Potrivit pentru obtinerea pastei de rosii si a sosului din rosii. Este util pentru gospodarie si utilizare casnica, fiind fiabil si usor de demontat si curatat. Realizat din fonta tratata, iar conul filtrului este din otel inox alimentar AISI304. Specificatii Motor electric: 0.25 HP Vas receptie tomate si racord: Nylon Productie: 60– 120 kg/h Con filtru: Inox alimentar AISI 304 cu gauri Ø1,5 mm Elice taiere: Rasina acetalica pentru uz alimentar Dimensiuni: 50 x l 26 x h 21 cm Greutate proprie: 12.7 kg Producator: Grifo Italia
Storcator de rosii electric SPFEL, pentru gospodarie si utilizare casnica. Potrivit pentru obtinerea pastei de rosii si a sosului din rosii. Este util pentru gospodarie si utilizare casnica, fiind fiabil…
Storcator de rosii electric SP3EL, pentru gospodarie si utilizare casnica. Potrivit pentru obtinerea pastei de rosii si a sosului din rosii. Este util pentru gospodarie si utilizare casnica, fiind fiabil si usor de demontat si curatat. Realizat din fonta tratata, iar conul filtrului este din otel inox alimentar AISI304. Specificatii Motor electric: 0.5 HP Vas receptie tomate si racord: Nylon Productie: 80– 150 kg/h Con filtru: Inox alimentar AISI 304 cu gauri Ø1,5 mm Elice taiere: Rasina acetalica pentru uz alimentar Dimensiuni: 56 x l 30 x h x 27 cm Greutate proprie: 11.5 kg Producator: Grifo Italia
Storcator de rosii electric SP3EL, pentru gospodarie si utilizare casnica. Potrivit pentru obtinerea pastei de rosii si a sosului din rosii. Este util pentru gospodarie si utilizare casnica, fiind fiabil…
Storcatorul pentru rosii cu actionare manuala, model SP3MAN este realizat din fonta tratata pentru uz alimentar si echipat cu manivela pentru actionare manuala, iar conul filtrului este din otel inox alimentar AISI304. Este potrivit pentru obtinerea pastei de rosii si a sosului din rosii. Este util pentru gospodarie si utilizare casnica, fiind fiabil si usor de demontat si curatat. Specificatii Vas receptie tomate si racord: Nylon Con filtru: Inox alimentar AISI 304 cu gauri Ø 1,5 mm Elice taiere: Fonta tratata pentru uz alimentar Greutate proprie: 4,2 kg Dimensiuni de gabarit: 36,5 x129x h195 mm Producator: GRIFO – Italia
Storcatorul pentru rosii cu actionare manuala, model SP3MAN este realizat din fonta tratata pentru uz alimentar si echipat cu manivela pentru actionare manuala, iar conul filtrului este din otel inox…
INOFERM® VARIETY FLAVOR – Saccharomyces Cerevisiae sp. Cerevisiae – este o drojdie activa deshidratata pentru vinificatie, care a fost selectionata pentru productia de vinuri albe tinere, avand capacitatea de a accentua tipicitatea soiului. In plus are propriul sau set enzimatic care elibereaza anumiti precursori enzimatici in mustul care va fi vinificat. Daca vinificatia se produce la temperaturi intre 15 – 17 grade Celsius se sporeste cantitatea de aroma. Doza: 20 – 40 g/hl. Pentru musturi din struguri bolnavi mariti doza de drojdie si nutrient. Utilizare: pentru rehidratarea drojdiei adaugati 500 gr de VINOFERM® VARIETY FLAVOR in 5 litri de apa indulcita 1 – 2 % (50 – 100 gr de zahar) la 35 – 40 grade Celsius, asteptati 15 minute, amestecati energic, asteptati inca 15 minute, amestecati din nou. Adaugati in partea de jos a recipientului cu must. Pentru a evitata socul termic trebuie ca diferenta de temperatura dintre drojdia rehidratata si mustul in care se adauga sa nu fie mai mare de 5 – 8 grade Celsius. Dupa ce ati deschis pachetul trebuie sa fie utilizat în termen de câteva zile. A se pastra intr-un loc racoros. Uz oenologic profesional.
INOFERM® VARIETY FLAVOR – Saccharomyces Cerevisiae sp. Cerevisiae – este o drojdie activa deshidratata pentru vinificatie, care a fost selectionata pentru productia de vinuri albe tinere, avand capacitatea de a…
Zdrobitoarele desciorchinatoare din gama ENO 15 sunt destinate uzului casnic si semiprofesional, pentru zdrobirea si desciorchinarea strugurilor,pentru utilizare asezandu-se pe o cada sau pe un vas, unde se va aduna mustuiala (boabele zdrobite).Este realizat din tabla smaltuita si actionat de un motor monofazat cu puterea de 0,75 Kw. Zdrobitorul desciorchinator ENO 15 are o productivitate superioara celor din gama ENO 3 cu motor datorita snecului din cuva care forteaza patrunderea strugurilor in zona de zdrobire. Zdrobirea este realizata de o pereche de valturi, desciorchinarea de un ax cu palete din otel smaltuit, iar sita prin care cad boabele zdrobite este din inox alimentar
Zdrobitoarele desciorchinatoare din gama ENO 15 sunt destinate uzului casnic si semiprofesional, pentru zdrobirea si desciorchinarea strugurilor,pentru utilizare asezandu-se pe o cada sau pe un vas, unde se va aduna…
Zdrobitoarele desciorchinatoare din gama ENO 20 cu motor sunt destinate uzului casnic si semiprofesional, pentru zdrobirea si desciorchinarea strugurilor.Au o productivitate mare de 1500-1800 kg/h, puterea fiind oferita de un motor monofazat cu o putere de 1,5 kw. Tot utilajul este realizat din inox alimentar. Utilajul efectueaza zdrobirea si desciorchinarea, iar evacuarea mustuielii se face printr-un furtun ce se ataseaza la pompa din dotare.
Zdrobitoarele desciorchinatoare din gama ENO 20 cu motor sunt destinate uzului casnic si semiprofesional, pentru zdrobirea si desciorchinarea strugurilor.Au o productivitate mare de 1500-1800 kg/h, puterea fiind oferita de un…
Zdrobitoarele desciorchinatoare din gama ENO 3 INOX MANUAL sunt destinate uzului casnic, pentru zdrobirea si desciorchinarea strugurilor, cuva si carcasa sunt realizate din inox alimentar. Pentru utilizare se aseaza pe o cada sau vas, unde se va aduna mustuiala (boabele zdrobite), zdrobirea fiind realizata de o pereche de valturi.
Zdrobitoarele desciorchinatoare din gama ENO 3 INOX MANUAL sunt destinate uzului casnic, pentru zdrobirea si desciorchinarea strugurilor, cuva si carcasa sunt realizate din inox alimentar. Pentru utilizare se aseaza pe…
Zdrobitoarele desciorchinatoare din gama ENO 3 MANUAL sunt destinate uzului casnic, pentru zdrobirea si desciorchinarea strugurilor, cuva fiind din inox alimentar,iar carcasa din tabla smaltuita.Pentru utilizare se aseaza pe o cada sau vas, unde se va aduna mustuiala (boabele zdrobite), zdrobirea fiind realizata de o pereche de valturi. Desciorchinarea este realizata de un ax cu palete din otel smaltuit, sita de filtrare fiind din inox alimentar.
Zdrobitoarele desciorchinatoare din gama ENO 3 MANUAL sunt destinate uzului casnic, pentru zdrobirea si desciorchinarea strugurilor, cuva fiind din inox alimentar,iar carcasa din tabla smaltuita.Pentru utilizare se aseaza pe o…
Zdrobitoarele desciorchinatoare din gama ENO 3 cu motor sunt destinate uzului casnic, pentru zdrobirea si desciorchinarea strugurilor. Aceste modele electrice au o productivitate mai mare decat cele din gama ENO 3 MANUAL, fiind contruite din tabla smaltuita si actionate de un motor monofazat cu puterea de 0.75kw.
Zdrobitoarele desciorchinatoare din gama ENO 3 cu motor sunt destinate uzului casnic, pentru zdrobirea si desciorchinarea strugurilor. Aceste modele electrice au o productivitate mai mare decat cele din gama ENO…