Adaptor magnetic tubular FF Group 15451 10 x 65 mm
Adaptor magnetic tubular FF GROUP 15451 1 x 65 mm
Afișez 1 - 60 din 177 de rezultate
Adaptor magnetic tubular FF GROUP 15451 1 x 65 mm
Adaptor magnetic tubular FF GROUP 15454, 13 x 65 mm
Ancora metalica extensibila cu piulita FF Group 3947, M6x55, 25 buc
Balama deschidere dubla, FF GROUP 3619, 16
Balama FF GROUP 3789, 3D, inchidere usoara, deschidere 11°, 2 buc
Balama glisanta FF GROUP 3724 deschidere totala 11°
Balama glisanta FF GROUP 37241 deschidere pe jumatate 11°
Balama glisanta FF GROUP 37242 deschidere 11°
Balama glisanta FF GROUP 37245 deschidere 27°
Balama pentru usi metalice, FF GROUP 2577, 22×75
Baza fixa pentru pergola FF GROUP 3735, 1 cm
Baza fixa pentru pergola FF GROUP 3736, 12 cm
Bocanci de lucru S1P FF GROUP 23272, nr.4
Bocanci de lucru S1P FF GROUP 23273, nr.41
Bocanci de lucru S1P FF GROUP 23274, nr.42
Bocanci de lucru S1P FF GROUP 23275, nr.43
Bocanci de lucru S1P FF GROUP 23276 nr.44
Bocanci de protectie S1/ FF21 FF Group 23267, marimea 44
Bocanci de protectie S1/ FF21 FF Group 23268, marimea 45
Boiler pe lemne FM Group din inox 120 L cu focar cu usi din fontaBoilerul de baie pe lemne cu focar este destinată producerii apei calde menajere prin arderea unui combustibil solid în focarul boilerului de baie. Prin procedura de încălzire a apei din boiler, se generează gaze arse care prin evacuare prin țeava de evacuare, montată în interiorul boilerului, iar au un aport semnificativ la încălzirea apei.Boilerul de baie este confecționat din tablă de oțel inoxidabil.Presiunea de lucru a boilerului de baie este de maxim 3 bari.Boilerul de baie pe lemne cu focar funcționează sub presiune și pentru funcționarea sigură a boilerului de baie, la proiectarea lui a fost proiectat și a fost prevăzut cu un racord pentru o supapă de siguranță și cu o supapă de siguranță.Instalarea și montarea boilerului de baie pe lemne cu focar, se face numai de personal calificat și autorizat in domeniu.La aprinderea focului din cauza condensului se formează picături de apa care vor cădea în spațiul de ardere. Aceasta este un fenomen normal și picăturile de apă se vor evapora după ce se încălzește apa din boiler.Se recomandă spălarea boilerului trimestrial, sau dacă apa din boiler se colorează din cauza depunerilor din apa potabilă.Combustibil utilizat:- lemne de foc- brichete de cărbune pentru scopuri neindustriale- cărbune brun și cărbune brun-lignit pentru scopuri neindustriale- lignit sortatVolum boiler (l) 120Grosime perete (mm) 2Puterea termică nominală (kW) 7,5Presiunea de încercare (bar) 10Presiune maximă (bar) 3Temp. max. a apei calde (°C) 65Suprafata focarului (m2) 0,09Volumul focarului (m 3) 0,018Dimensiunile de gabarit (mm) 400x400x 1450Racordare la cos (mm) 120MOD DE FUNCTIONARECazanul se pune in functiune dupa racordarea la reteaua de alimentare cu apa si umplerea acestuia cu apa.Aprinderea focului se face astfel:-pe gratarul curatat se asează 0,5 kg surcele de lemn si incarcatura de combustibil, deodata sau in doua transe repartizata uniform pe toata suprafata gratarului, aceasta asigurand o ardere buna si functionarea optima a cazanului.-cenusarul va fi tras la maxim la aprinderea focului, iar treptat acesta se va inchide in functie de combustibilul folosit ( se va inchide aproape complet la folosirea lemnelor), durata arderii fiind de aproximativ o ora.INTRETINEREA CAZANULUIPentru asigurarea unei arderi cat mai bune se va curata focarul si cutia cenusarului de fiecare data cand se foloseste, teava de fum, burlanele si coturile aferente se vor curata cu o perie circulara o data pe luna sau de cate ori este nevoie. Suprafata exterioara a cazanului se curata mai intai cu o tesatura de bumbac si apa cu sapun, apoi se sterge cu o tesatura moale. Se va face o revizie anuala a cazanului de baie de catre o firma autorizata sau un instalator autorizat. Se recomanda spalarea semestriala a cazanului pentru indepartarea depunerilor calcaroase ( daca este cazul).
Boiler pe lemne FM Group din inox 70 L cu focar cu usi din tablaBoilerul de baie pe lemne cu focar este destinată producerii apei calde menajere prin arderea unui combustibil solid în focarul boilerului de baie. Prin procedura de încălzire a apei din boiler, se generează gaze arse care prin evacuare prin țeava de evacuare, montată în interiorul boilerului, iar au un aport semnificativ la încălzirea apei.Boilerul de baie este confecționat din tablă de oțel inoxidabil.Presiunea de lucru a boilerului de baie este de maxim 3 bari.Boilerul de baie pe lemne cu focar funcționează sub presiune și pentru funcționarea sigură a boilerului de baie, la proiectarea lui a fost proiectat și a fost prevăzut cu un racord pentru o supapă de siguranță și cu o supapă de siguranță.Instalarea și montarea boilerului de baie pe lemne cu focar, se face numai de personal calificat și autorizat in domeniu.La aprinderea focului din cauza condensului se formează picături de apa care vor cădea în spațiul de ardere. Aceasta este un fenomen normal și picăturile de apă se vor evapora după ce se încălzește apa din boiler.Se recomandă spălarea boilerului trimestrial, sau dacă apa din boiler se colorează din cauza depunerilor din apa potabilă.Combustibil utilizat:- lemne de foc- brichete de cărbune pentru scopuri neindustriale- cărbune brun și cărbune brun-lignit pentru scopuri neindustriale- lignit sortatSpecificatii Tehnice:Presiune maximă: 3 bariTemperatura max. a apei: 65 C°Debitul caloric: 5,5 KWVolum boiler: 70 LRacordare la cos: 120 mmGrosime perete: 2 mmMOD DE FUNCTIONARECazanul se pune in functiune dupa racordarea la reteaua de alimentare cu apa si umplerea acestuia cu apa.Aprinderea focului se face astfel:-pe gratarul curatat se asează 0,5 kg surcele de lemn si incarcatura de combustibil, deodata sau in doua transe repartizata uniform pe toata suprafata gratarului, aceasta asigurand o ardere buna si functionarea optima a cazanului.-cenusarul va fi tras la maxim la aprinderea focului, iar treptat acesta se va inchide in functie de combustibilul folosit ( se va inchide aproape complet la folosirea lemnelor), durata arderii fiind de aproximativ o ora.INTRETINEREA CAZANULUIPentru asigurarea unei arderi cat mai bune se va curata focarul si cutia cenusarului de fiecare data cand se foloseste, teava de fum, burlanele si coturile aferente se vor curata cu o perie circulara o data pe luna sau de cate ori este nevoie. Suprafata exterioara a cazanului se curata mai intai cu o tesatura de bumbac si apa cu sapun, apoi se sterge cu o tesatura moale. Se va face o revizie anuala a cazanului de baie de catre o firma autorizata sau un instalator autorizat. Se recomanda spalarea semestriala a cazanului pentru indepartarea depunerilor calcaroase ( daca este cazul).
Boiler pe lemne FM Group din inox 90 L cu focar cu usi din tablaBoilerul de baie pe lemne cu focar este destinată producerii apei calde menajere prin arderea unui combustibil solid în focarul boilerului de baie. Prin procedura de încălzire a apei din boiler, se generează gaze arse care prin evacuare prin țeava de evacuare, montată în interiorul boilerului, iar au un aport semnificativ la încălzirea apei.Boilerul de baie este confecționat din tablă de oțel inoxidabil.Presiunea de lucru a boilerului de baie este de maxim 3 bari.Boilerul de baie pe lemne cu focar funcționează sub presiune și pentru funcționarea sigură a boilerului de baie, la proiectarea lui a fost proiectat și a fost prevăzut cu un racord pentru o supapă de siguranță și cu o supapă de siguranță.Instalarea și montarea boilerului de baie pe lemne cu focar, se face numai de personal calificat și autorizat in domeniu.La aprinderea focului din cauza condensului se formează picături de apa care vor cădea în spațiul de ardere. Aceasta este un fenomen normal și picăturile de apă se vor evapora după ce se încălzește apa din boiler.Se recomandă spălarea boilerului trimestrial, sau dacă apa din boiler se colorează din cauza depunerilor din apa potabilă.Combustibil utilizat:- lemne de foc- brichete de cărbune pentru scopuri neindustriale- cărbune brun și cărbune brun-lignit pentru scopuri neindustriale- lignit sortatSpecificatii tehnicePresiune maxima: 3 bariTemperatura max. a apei: 65 C°Debitul caloric: 5,5 KWVolum boiler: 90 LRacordare la cos: 120 mmGrosime perete: 2 mm MOD DE FUNCTIONARECazanul se pune in functiune dupa racordarea la reteaua de alimentare cu apa si umplerea acestuia cu apa.Aprinderea focului se face astfel:-pe gratarul curatat se asează 0,5 kg surcele de lemn si incarcatura de combustibil, deodata sau in doua transe repartizata uniform pe toata suprafata gratarului, aceasta asigurand o ardere buna si functionarea optima a cazanului.-cenusarul va fi tras la maxim la aprinderea focului, iar treptat acesta se va inchide in functie de combustibilul folosit ( se va inchide aproape complet la folosirea lemnelor), durata arderii fiind de aproximativ o ora.INTRETINEREA CAZANULUIPentru asigurarea unei arderi cat mai bune se va curata focarul si cutia cenusarului de fiecare data cand se foloseste, teava de fum, burlanele si coturile aferente se vor curata cu o perie circulara o data pe luna sau de cate ori este nevoie. Suprafata exterioara a cazanului se curata mai intai cu o tesatura de bumbac si apa cu sapun, apoi se sterge cu o tesatura moale. Se va face o revizie anuala a cazanului de baie de catre o firma autorizata sau un instalator autorizat. Se recomanda spalarea semestriala a cazanului pentru indepartarea depunerilor calcaroase ( daca este cazul).
Boiler pe lemne FM Group din inox 90 L cu focar cu usi din fontaBoilerul de baie pe lemne cu focar este destinată producerii apei calde menajere prin arderea unui combustibil solid în focarul boilerului de baie. Prin procedura de încălzire a apei din boiler, se generează gaze arse care prin evacuare prin țeava de evacuare, montată în interiorul boilerului, iar au un aport semnificativ la încălzirea apei.Boilerul de baie este confecționat din tablă de oțel inoxidabil.Presiunea de lucru a boilerului de baie este de maxim 3 bari.Boilerul de baie pe lemne cu focar funcționează sub presiune și pentru funcționarea sigură a boilerului de baie, la proiectarea lui a fost proiectat și a fost prevăzut cu un racord pentru o supapă de siguranță și cu o supapă de siguranță.Instalarea și montarea boilerului de baie pe lemne cu focar, se face numai de personal calificat și autorizat in domeniu.La aprinderea focului din cauza condensului se formează picături de apa care vor cădea în spațiul de ardere. Aceasta este un fenomen normal și picăturile de apă se vor evapora după ce se încălzește apa din boiler.Se recomandă spălarea boilerului trimestrial, sau dacă apa din boiler se colorează din cauza depunerilor din apa potabilă.Combustibil utilizat:- lemne de foc- brichete de cărbune pentru scopuri neindustriale- cărbune brun și cărbune brun-lignit pentru scopuri neindustriale- lignit sortatSpecificatii TehnicePresiune maximă: 3 bariTemperatura max. a apei: 65 C°Debitul caloric: 5,5 KWVolum boiler: 90 LRacordare la cos: 120 mmGrosime perete: 2 mmMOD DE FUNCTIONARECazanul se pune in functiune dupa racordarea la reteaua de alimentare cu apa si umplerea acestuia cu apa.Aprinderea focului se face astfel:-pe gratarul curatat se asează 0,5 kg surcele de lemn si incarcatura de combustibil, deodata sau in doua transe repartizata uniform pe toata suprafata gratarului, aceasta asigurand o ardere buna si functionarea optima a cazanului.-cenusarul va fi tras la maxim la aprinderea focului, iar treptat acesta se va inchide in functie de combustibilul folosit ( se va inchide aproape complet la folosirea lemnelor), durata arderii fiind de aproximativ o ora.INTRETINEREA CAZANULUIPentru asigurarea unei arderi cat mai bune se va curata focarul si cutia cenusarului de fiecare data cand se foloseste, teava de fum, burlanele si coturile aferente se vor curata cu o perie circulara o data pe luna sau de cate ori este nevoie. Suprafata exterioara a cazanului se curata mai intai cu o tesatura de bumbac si apa cu sapun, apoi se sterge cu o tesatura moale. Se va face o revizie anuala a cazanului de baie de catre o firma autorizata sau un instalator autorizat. Se recomanda spalarea semestriala a cazanului pentru indepartarea depunerilor calcaroase ( daca este cazul).
Boiler pe lemne FM Group din inox cu focar cu usi din tabla 120 litriBoilerul de baie pe lemne cu focar este destinată producerii apei calde menajere prin arderea unui combustibil solid în focarul boilerului de baie. Prin procedura de încălzire a apei din boiler, se generează gaze arse care prin evacuare prin țeava de evacuare, montată în interiorul boilerului, iar au un aport semnificativ la încălzirea apei.Boilerul de baie este confecționat din tablă de oțel inoxidabil.Presiunea de lucru a boilerului de baie este de maxim 3 bari.Boilerul de baie pe lemne cu focar funcționează sub presiune și pentru funcționarea sigură a boilerului de baie, la proiectarea lui a fost proiectat și a fost prevăzut cu un racord pentru o supapă de siguranță și cu o supapă de siguranță.Instalarea și montarea boilerului de baie pe lemne cu focar, se face numai de personal calificat și autorizat in domeniu.La aprinderea focului din cauza condensului se formează picături de apa care vor cădea în spațiul de ardere. Aceasta este un fenomen normal și picăturile de apă se vor evapora după ce se încălzește apa din boiler.Se recomandă spălarea boilerului trimestrial, sau dacă apa din boiler se colorează din cauza depunerilor din apa potabilă.Combustibil utilizat:- lemne de foc- brichete de cărbune pentru scopuri neindustriale- cărbune brun și cărbune brun-lignit pentru scopuri neindustriale- lignit sortatSpecificatii Tehnice:Volum boiler (l) 120Grosime perete (mm) 2Puterea termică nominală (kW) 7,5Presiunea de încercare (bar) 10Presiune maximă (bar) 3Temp. max. a apei calde (°C) 65Suprafata focarului (m2) 0,09Volumul focarului (m 3) 0,018Dimensiunile de gabarit (mm) 400x400x 1450Racordare la cos (mm) 120MOD DE FUNCTIONARECazanul se pune in functiune dupa racordarea la reteaua de alimentare cu apa si umplerea acestuia cu apa.Aprinderea focului se face astfel:-pe gratarul curatat se asează 0,5 kg surcele de lemn si incarcatura de combustibil, deodata sau in doua transe repartizata uniform pe toata suprafata gratarului, aceasta asigurand o ardere buna si functionarea optima a cazanului.-cenusarul va fi tras la maxim la aprinderea focului, iar treptat acesta se va inchide in functie de combustibilul folosit ( se va inchide aproape complet la folosirea lemnelor), durata arderii fiind de aproximativ o ora.INTRETINEREA CAZANULUIPentru asigurarea unei arderi cat mai bune se va curata focarul si cutia cenusarului de fiecare data cand se foloseste, teava de fum, burlanele si coturile aferente se vor curata cu o perie circulara o data pe luna sau de cate ori este nevoie. Suprafata exterioara a cazanului se curata mai intai cu o tesatura de bumbac si apa cu sapun, apoi se sterge cu o tesatura moale. Se va face o revizie anuala a cazanului de baie de catre o firma autorizata sau un instalator autorizat. Se recomanda spalarea semestriala a cazanului pentru indepartarea depunerilor calcaroase ( daca este cazul).
Boiler pe lemne FM Group din otel 120 L cu focar cu usi din fontaBoilerul de baie pe lemne cu focar este destinată producerii apei calde menajere prin arderea unui combustibil solid în focarul boilerului de baie. Prin procedura de încălzire a apei din boiler, se generează gaze arse care prin evacuare prin țeava de evacuare, montată în interiorul boilerului, iar au un aport semnificativ la încălzirea apei.Boilerul de baie este confecționat din tablă de oțel inoxidabil.Presiunea de lucru a boilerului de baie este de maxim 3 bari.Boilerul de baie pe lemne cu focar funcționează sub presiune și pentru funcționarea sigură a boilerului de baie, la proiectarea lui a fost proiectat și a fost prevăzut cu un racord pentru o supapă de siguranță și cu o supapă de siguranță.Instalarea și montarea boilerului de baie pe lemne cu focar, se face numai de personal calificat și autorizat in domeniu.La aprinderea focului din cauza condensului se formează picături de apa care vor cădea în spațiul de ardere. Aceasta este un fenomen normal și picăturile de apă se vor evapora după ce se încălzește apa din boiler.Se recomandă spălarea boilerului trimestrial, sau dacă apa din boiler se colorează din cauza depunerilor din apa potabilă.Combustibil utilizat:- lemne de foc- brichete de cărbune pentru scopuri neindustriale- cărbune brun și cărbune brun-lignit pentru scopuri neindustriale- lignit sortatDetalii tehniceVolum boiler (l) 120Grosime perete (mm) 3Puterea termică nominală (kW) 7,5Presiunea de încercare (bar) 10Presiune maximă (bar) 3Temp. max. a apei calde (°C) 65Suprafata focarului (m2) 0,09Volumul focarului (m 3) 0,018Dimensiunile de gabarit (mm) 400x400x 1450Racordare la cos (mm) 120MOD DE FUNCTIONARECazanul se pune in functiune dupa racordarea la reteaua de alimentare cu apa si umplerea acestuia cu apa.Aprinderea focului se face astfel:-pe gratarul curatat se asează 0,5 kg surcele de lemn si incarcatura de combustibil, deodata sau in doua transe repartizata uniform pe toata suprafata gratarului, aceasta asigurand o ardere buna si functionarea optima a cazanului.-cenusarul va fi tras la maxim la aprinderea focului, iar treptat acesta se va inchide in functie de combustibilul folosit ( se va inchide aproape complet la folosirea lemnelor), durata arderii fiind de aproximativ o ora.INTRETINEREA CAZANULUIPentru asigurarea unei arderi cat mai bune se va curata focarul si cutia cenusarului de fiecare data cand se foloseste, teava de fum, burlanele si coturile aferente se vor curata cu o perie circulara o data pe luna sau de cate ori este nevoie. Suprafata exterioara a cazanului se curata mai intai cu o tesatura de bumbac si apa cu sapun, apoi se sterge cu o tesatura moale. Se va face o revizie anuala a cazanului de baie de catre o firma autorizata sau un instalator autorizat. Se recomanda spalarea semestriala a cazanului pentru indepartarea depunerilor calcaroase ( daca este cazul).
Boiler pe lemne FM Group din otel 70 L cu focar cu usi din tablaBoilerul de baie pe lemne cu focar este destinată producerii apei calde menajere prin arderea unui combustibil solid în focarul boilerului de baie. Prin procedura de încălzire a apei din boiler, se generează gaze arse care prin evacuare prin țeava de evacuare, montată în interiorul boilerului, iar au un aport semnificativ la încălzirea apei.Boilerul de baie este confecționat din tablă de oțel inoxidabil.Presiunea de lucru a boilerului de baie este de maxim 3 bari.Boilerul de baie pe lemne cu focar funcționează sub presiune și pentru funcționarea sigură a boilerului de baie, la proiectarea lui a fost proiectat și a fost prevăzut cu un racord pentru o supapă de siguranță și cu o supapă de siguranță.Instalarea și montarea boilerului de baie pe lemne cu focar, se face numai de personal calificat și autorizat in domeniu.La aprinderea focului din cauza condensului se formează picături de apa care vor cădea în spațiul de ardere. Aceasta este un fenomen normal și picăturile de apă se vor evapora după ce se încălzește apa din boiler.Se recomandă spălarea boilerului trimestrial, sau dacă apa din boiler se colorează din cauza depunerilor din apa potabilă.Combustibil utilizat:- lemne de foc- brichete de cărbune pentru scopuri neindustriale- cărbune brun și cărbune brun-lignit pentru scopuri neindustriale- lignit sortatSpecificatii Tehnice:Presiune maximă: 3 bariTemperatura max. a apei: 65 C°Debitul caloric: 5,5 KWVolum boiler: 70 LRacordare la cos: 120 mmGrosime perete: 2.5 mmMOD DE FUNCTIONARECazanul se pune in functiune dupa racordarea la reteaua de alimentare cu apa si umplerea acestuia cu apa.Aprinderea focului se face astfel:-pe gratarul curatat se asează 0,5 kg surcele de lemn si incarcatura de combustibil, deodata sau in doua transe repartizata uniform pe toata suprafata gratarului, aceasta asigurand o ardere buna si functionarea optima a cazanului.-cenusarul va fi tras la maxim la aprinderea focului, iar treptat acesta se va inchide in functie de combustibilul folosit ( se va inchide aproape complet la folosirea lemnelor), durata arderii fiind de aproximativ o ora.INTRETINEREA CAZANULUIPentru asigurarea unei arderi cat mai bune se va curata focarul si cutia cenusarului de fiecare data cand se foloseste, teava de fum, burlanele si coturile aferente se vor curata cu o perie circulara o data pe luna sau de cate ori este nevoie. Suprafata exterioara a cazanului se curata mai intai cu o tesatura de bumbac si apa cu sapun, apoi se sterge cu o tesatura moale. Se va face o revizie anuala a cazanului de baie de catre o firma autorizata sau un instalator autorizat. Se recomanda spalarea semestriala a cazanului pentru indepartarea depunerilor calcaroase ( daca este cazul).
Boiler pe lemne FM Group din otel 90 L cu focar cu usi din fontaBoilerul de baie pe lemne cu focar este destinată producerii apei calde menajere prin arderea unui combustibil solid în focarul boilerului de baie. Prin procedura de încălzire a apei din boiler, se generează gaze arse care prin evacuare prin țeava de evacuare, montată în interiorul boilerului, iar au un aport semnificativ la încălzirea apei.Boilerul de baie este confecționat din tablă de oțel inoxidabil.Presiunea de lucru a boilerului de baie este de maxim 3 bari.Boilerul de baie pe lemne cu focar funcționează sub presiune și pentru funcționarea sigură a boilerului de baie, la proiectarea lui a fost proiectat și a fost prevăzut cu un racord pentru o supapă de siguranță și cu o supapă de siguranță.Instalarea și montarea boilerului de baie pe lemne cu focar, se face numai de personal calificat și autorizat in domeniu.La aprinderea focului din cauza condensului se formează picături de apa care vor cădea în spațiul de ardere. Aceasta este un fenomen normal și picăturile de apă se vor evapora după ce se încălzește apa din boiler.Se recomandă spălarea boilerului trimestrial, sau dacă apa din boiler se colorează din cauza depunerilor din apa potabilă.Combustibil utilizat:- lemne de foc- brichete de cărbune pentru scopuri neindustriale- cărbune brun și cărbune brun-lignit pentru scopuri neindustriale- lignit sortatSpecificatii TehnicePresiune maximă: 3 bariTemperatura max. a apei: 65 C°Debitul caloric: 5,5 KWVolum boiler: 90 LRacordare la cos: 120 mmGrosime perete: 2.5 mmMOD DE FUNCTIONARECazanul se pune in functiune dupa racordarea la reteaua de alimentare cu apa si umplerea acestuia cu apa.Aprinderea focului se face astfel:-pe gratarul curatat se asează 0,5 kg surcele de lemn si incarcatura de combustibil, deodata sau in doua transe repartizata uniform pe toata suprafata gratarului, aceasta asigurand o ardere buna si functionarea optima a cazanului.-cenusarul va fi tras la maxim la aprinderea focului, iar treptat acesta se va inchide in functie de combustibilul folosit ( se va inchide aproape complet la folosirea lemnelor), durata arderii fiind de aproximativ o ora.INTRETINEREA CAZANULUIPentru asigurarea unei arderi cat mai bune se va curata focarul si cutia cenusarului de fiecare data cand se foloseste, teava de fum, burlanele si coturile aferente se vor curata cu o perie circulara o data pe luna sau de cate ori este nevoie. Suprafata exterioara a cazanului se curata mai intai cu o tesatura de bumbac si apa cu sapun, apoi se sterge cu o tesatura moale. Se va face o revizie anuala a cazanului de baie de catre o firma autorizata sau un instalator autorizat. Se recomanda spalarea semestriala a cazanului pentru indepartarea depunerilor calcaroase ( daca este cazul).
Boiler pe lemne FM Group din otel 90 L cu focar cu usi din tablaBoilerul de baie pe lemne cu focar este destinată producerii apei calde menajere prin arderea unui combustibil solid în focarul boilerului de baie. Prin procedura de încălzire a apei din boiler, se generează gaze arse care prin evacuare prin țeava de evacuare, montată în interiorul boilerului, iar au un aport semnificativ la încălzirea apei.Boilerul de baie este confecționat din tablă de oțel inoxidabil.Presiunea de lucru a boilerului de baie este de maxim 3 bari.Boilerul de baie pe lemne cu focar funcționează sub presiune și pentru funcționarea sigură a boilerului de baie, la proiectarea lui a fost proiectat și a fost prevăzut cu un racord pentru o supapă de siguranță și cu o supapă de siguranță.Instalarea și montarea boilerului de baie pe lemne cu focar, se face numai de personal calificat și autorizat in domeniu.La aprinderea focului din cauza condensului se formează picături de apa care vor cădea în spațiul de ardere. Aceasta este un fenomen normal și picăturile de apă se vor evapora după ce se încălzește apa din boiler.Se recomandă spălarea boilerului trimestrial, sau dacă apa din boiler se colorează din cauza depunerilor din apa potabilă.Combustibil utilizat:- lemne de foc- brichete de cărbune pentru scopuri neindustriale- cărbune brun și cărbune brun-lignit pentru scopuri neindustriale- lignit sortatSpecificatii TehnicePresiune maximă: 3 bariTemperatura max. a apei: 65 C°Debitul caloric: 5,5 KWVolum boiler: 90 LRacordare la cos: 120 mmGrosime perete: 2.5 mmMOD DE FUNCTIONARECazanul se pune in functiune dupa racordarea la reteaua de alimentare cu apa si umplerea acestuia cu apa.Aprinderea focului se face astfel:-pe gratarul curatat se asează 0,5 kg surcele de lemn si incarcatura de combustibil, deodata sau in doua transe repartizata uniform pe toata suprafata gratarului, aceasta asigurand o ardere buna si functionarea optima a cazanului.-cenusarul va fi tras la maxim la aprinderea focului, iar treptat acesta se va inchide in functie de combustibilul folosit ( se va inchide aproape complet la folosirea lemnelor), durata arderii fiind de aproximativ o ora.INTRETINEREA CAZANULUIPentru asigurarea unei arderi cat mai bune se va curata focarul si cutia cenusarului de fiecare data cand se foloseste, teava de fum, burlanele si coturile aferente se vor curata cu o perie circulara o data pe luna sau de cate ori este nevoie. Suprafata exterioara a cazanului se curata mai intai cu o tesatura de bumbac si apa cu sapun, apoi se sterge cu o tesatura moale. Se va face o revizie anuala a cazanului de baie de catre o firma autorizata sau un instalator autorizat. Se recomanda spalarea semestriala a cazanului pentru indepartarea depunerilor calcaroase ( daca este cazul).
Boiler pe lemne FM Group din otel cu focar cu usi din tabla 120 litriBoilerul de baie pe lemne cu focar este destinată producerii apei calde menajere prin arderea unui combustibil solid în focarul boilerului de baie. Prin procedura de încălzire a apei din boiler, se generează gaze arse care prin evacuare prin țeava de evacuare, montată în interiorul boilerului, iar au un aport semnificativ la încălzirea apei.Boilerul de baie este confecționat din tablă de oțel inoxidabil.Presiunea de lucru a boilerului de baie este de maxim 3 bari.Boilerul de baie pe lemne cu focar funcționează sub presiune și pentru funcționarea sigură a boilerului de baie, la proiectarea lui a fost proiectat și a fost prevăzut cu un racord pentru o supapă de siguranță și cu o supapă de siguranță.Instalarea și montarea boilerului de baie pe lemne cu focar, se face numai de personal calificat și autorizat in domeniu.La aprinderea focului din cauza condensului se formează picături de apa care vor cădea în spațiul de ardere. Aceasta este un fenomen normal și picăturile de apă se vor evapora după ce se încălzește apa din boiler.Se recomandă spălarea boilerului trimestrial, sau dacă apa din boiler se colorează din cauza depunerilor din apa potabilă.Combustibil utilizat:- lemne de foc- brichete de cărbune pentru scopuri neindustriale- cărbune brun și cărbune brun-lignit pentru scopuri neindustriale- lignit sortatSpecificatii Tehnice:Volum boiler (l) 120Grosime perete (mm) 2.5Puterea termică nominală (kW) 7,5Presiunea de încercare (bar) 10Presiune maximă (bar) 3Temp. max. a apei calde (°C) 65Suprafata focarului (m2) 0,09Volumul focarului (m 3) 0,018Dimensiunile de gabarit (mm) 400x400x 1450Racordare la cos (mm) 120MOD DE FUNCTIONARECazanul se pune in functiune dupa racordarea la reteaua de alimentare cu apa si umplerea acestuia cu apa.Aprinderea focului se face astfel:-pe gratarul curatat se asează 0,5 kg surcele de lemn si incarcatura de combustibil, deodata sau in doua transe repartizata uniform pe toata suprafata gratarului, aceasta asigurand o ardere buna si functionarea optima a cazanului.-cenusarul va fi tras la maxim la aprinderea focului, iar treptat acesta se va inchide in functie de combustibilul folosit ( se va inchide aproape complet la folosirea lemnelor), durata arderii fiind de aproximativ o ora.INTRETINEREA CAZANULUIPentru asigurarea unei arderi cat mai bune se va curata focarul si cutia cenusarului de fiecare data cand se foloseste, teava de fum, burlanele si coturile aferente se vor curata cu o perie circulara o data pe luna sau de cate ori este nevoie. Suprafata exterioara a cazanului se curata mai intai cu o tesatura de bumbac si apa cu sapun, apoi se sterge cu o tesatura moale. Se va face o revizie anuala a cazanului de baie de catre o firma autorizata sau un instalator autorizat. Se recomanda spalarea semestriala a cazanului pentru indepartarea depunerilor calcaroase ( daca este cazul).
Burghiu FF GROUP 43299 cu prindere SDS-Plus .6*11 mm cu doua taisuri
Burghiu FF GROUP 433 cu prindere SDS-Plus .6*16 mm cu doua taisuri
Burghiu FF GROUP 4331 cu prindere SDS-Plus .6*21 mm cu doua taisuri
Burghiu FF GROUP 4332, cu prindere SDS-Plus, .6*26 mm, cu doua taisuri
Burghiu FF GROUP 4333, cu prindere SDS-Plus, .6*31 mm, cu doua taisuri
Burghiu FF GROUP 4334, cu prindere SDS-Plus, .6*46 mm, cu doua taisuri
Burghiu FF GROUP 4335 cu prindere SDS-Plus 6.5*16 mm cu doua taisuri
Burghiu FF GROUP 4336 cu prindere SDS-Plus 6.5*21 mm cu doua taisuri
Burghiu FF GROUP 4337 cu prindere SDS-Plus 6.5*26 mm cu doua taisuri
Burghiu FF GROUP 4338, cu prindere SDS-Plus, 6.5*31 mm, cu doua taisuri
Burghiu FF GROUP 43311 cu prindere SDS-Plus .8*16 mm cu doua taisuri
Burghiu FF GROUP 43312 cu prindere SDS-Plus .8*21 mm cu doua taisuri
Burghiu FF GROUP 43313 cu prindere SDS-Plus .8*26 mm cu doua taisuri
Burghiu FF GROUP 43314 cu prindere SDS-Plus .8*31 mm cu doua taisuri
Burghiu FF GROUP 43315, cu prindere SDS-Plus, .8*46 mm, cu doua taisuri
Burghiu FF GROUP 43318 cu prindere SDS-Plus 1*16 mm cu doua taisuri
Burghiu FF GROUP 43319 cu prindere SDS-Plus 1*21 mm cu doua taisuri
Burghiu FF GROUP 4332 cu prindere SDS-Plus 1*26 mm cu doua taisuri
Burghiu FF GROUP 43321, cu prindere SDS-Plus, 1*31 mm, cu doua taisuri
Burghiu FF GROUP 43322, cu prindere SDS-Plus, 1*46 mm, cu doua taisuri
Burghiu FF GROUP 43323 cu prindere SDS-Plus 12*16 mm cu doua taisuri
Hecht R4 este o grebla metalica cu maner ajustabil. Lungimea manerului este intre 124 si 161 cm. Latimea de lucru intre 18 si 65 cm. .. Descriere / Specificatii Material maner Plastic
Burghiu FF GROUP 43325 cu prindere SDS-Plus 12*26 mm cu doua taisuri
Burghiu FF GROUP 43326 cu prindere SDS-Plus 12*31 mm cu doua taisuri
Burghiu FF GROUP 43327, cu prindere SDS-Plus, 12*46 mm, cu doua taisuri
Burghiu FF GROUP 43328, cu prindere SDS-Plus, 14*16 mm, cu doua taisuri
Burghiu FF GROUP 43329 cu prindere SDS-Plus 14*21 mm cu doua taisuri
Burghiu FF GROUP 4333, cu prindere SDS-Plus, 14*26 mm, cu doua taisuri
Burghiu FF GROUP 43331, cu prindere SDS-Plus, 14*31 mm, cu doua taisuri
Burghiu FF GROUP 43332, cu prindere SDS-Plus, 14*46 mm, cu doua taisuri
Burghiu FF GROUP 43333, cu prindere SDS-Plus, 16*21 mm, cu doua taisuri