1. Introducere

Conditiile aceastea de utilizare marcheaza obligatiile si drepturile ambelor parti intre website-ul casememoriale (denumit in continuare ‘furnizor’) si utilizatorii serviciilor casememoriale (denumiti in continuare ‘utilizator’), obligatii care decurg din incheierea contractelor de prestari de servicii (‘contract privind furnizarea de servicii’) incheiate prin intermediul site-ul web ale furnizorului, situat la adresa internet casememoriale (in continuare ‘site”) si eventual prin intermediul oricarei retea de socializare unde site-ul este prezent. Acordul mai reglementeaza obligatiile si drepturile si alte raporturi juridice conexe care decurg din utilizarea serviciilor casememoriale.

Furnizorul are dreptul de a modifica sau a completa conditiile de utilizare. Modificarile vor intra in vigoare de indata dupa afisarea acestora pe site-ul web.

casememoriale nu este un magazin online si nu se face responsabil pentru acuratetea informatiilor oferite de terte parti, inclusiv dimensiunile produselor, descrierile produselor, preturile, disponibilitatea sau corectitudinea imaginilor. Inainte de orice achizitie, va recomandm sa verificati datele de pe site-ul magazinului online la care ati fost redirecționat(a) din casememoriale. Toate produsele oferite sunt supuse conditiilor stabilite de terti iar casememoriale nu se face responsabil pentru acestea.

2. Continutul contractului de furnizare de servicii

Termenii acestia guverneaza accesul si folosirea serviciilor casememoriale si servesc ca si acord legal intre dumneavostra si casememoriale. Accesand casememoriale si alte utilizari ale acestor servicii, confirmati ca ati citit, ati inteles si ati fost de acord cu aceste termene si conditii.

3. Termenii de serviciu

Furnizorul de servicii nu trebuie sa presteze serviciile in cazul unei probleme de furnizare a energiei electrice, defectiuni ale retelei de date, defectiuni la sistemel informatice, alte defectiuni cauzate de terte parti sau interventii de forta majora.

Pe parcursul furnizarii serviciilor pot exista restrictii temporare, intreruperi intermitente, intreruperea sau degradarea calitatii serviciilor.

4. Utilizarea serviciilor

Accesul la serviciu este destinat exclusiv utilizatorului.

Utilizatorul nu este autorizat fara acordul prealabil scris al furnizorului sa permita utilizarea serviciilor casememoriale de catre alte sisteme informatice sau terte persoane.

Utilizatorul nu poate utiliza instrumente software-ul sau sisteme care au sau ar putea avea un impact nefavorabil in functionearea echipamentelor furnizorului, securitatii internetului sau a altor utilizatori de internet.

Utilizatorul nu poate desfasura activitati orientate spre impiedicarea sau restrictionarea functionarii serverelor furnizorului pe care platfroma opereaza serviciile, sau sa efectueze alte atacuri in acest sens asupra serverului, sau sa fie asistat in astfel de activitati de terte parti sau sisteme. Serverul furnizorului pe care acesta opereaza serviciul nu poate fi incarcat cu solicitari automatizate.

5. Protectia datelor cu caracter persona si transferul de informatii

casememoriale nu proceseaza date cu caracter personale altfele in afara de adresa de email a utilizatorului in momenul adugarii in zona special destinata acestui lucru.

Utilizatorul are capacitatea de a da consimtamantul neconditionat la transmiterea de informatii si de comunicare comerciala conexe serviciului. In acelasi timp, utilizatorul isi poate retrage consimtamantul in orice moment.

Pentru mai multe informatii privind Principiile de procesare a datelor personale si Principiile de utilizare a cookie-urilor, consultati paginile relevante care fac parte integranta din Termenii de utilizare.

7. Retragerea din contractul de furnizare de servicii

Utilizatorul are dreptul de a anula contractul de furnizare servicii, prin trimiterea unei cereri de anulare a utilizarii serviciilor, de la adresa de e-mail utilizata la incheierea prezentului contract.

9. Utilizarea paginilor web

Utilizatorul sau orice alta persoana ce utilizeaza site-ul recunoaste ca, fara acordul prealabil scris al furnizorului nu are dreptul sa utilizeze textul, elementele grafice sau alte elemente protejate aflate pe site ce sunt protejate de drepturi de autor.

Utilizatorul nu are dreptul ca in procesul utilizarii website-ului (serverului) furnizorului sa foloseasca mecanisme, software sau alte sisteme care au sau ar putea avea un impact deficitar asupra functionarii website-ului sau a serverelor.

Utilizatorul este autorizat sa introduca informatii pe website. Se face referire aici stric la adaugarea de comentarii (denumite in continuare ‘contributii’). Mesajele exprima punctul de vedere al autorului si nu reprezinta punctul de vedere al Furnizorului. Furnizorul nu se face responsabil pentru veridicitatea informatiilor continute in contributii si conformitatea acestor informatii cu legea.

Furnizorul are dreptul de a elimina orice contributie, fara justificare.

Contributiile intra in proprietatea Furnizorului in momentul adaugarii acestora in website iar autorul acestora transfera furnizorului drepturile de autor asupra acestor contributii, chiar dacă ii apartin, dreprurile care ii revin Furnizorului se refera, dar nu sunt limitate la: drepul de a utiliza, modifica, copia, distribui, prezenta, afisa public, prezenta public, reproduce, tipari, sub-licentia, transfera sau vinde orice astfel de comunicare si de a crea lucrari derivate, sub-licentiere catre terti a dreptului de a aplica fara restrictii oricare drepturi anterioare acordate in legatura cu aceste contributii.

Prin inserarea contributiei, utilizatorul renunta la orice drept de recompensa si declara ca nu va restrictiona modul de utilizare a contributiei adaugate.

Utilizatorul nu are drept la nici o compensatie pentru inserarea contributiei.

Furnizorul are dreptul de a acorda drept de utilizare (exclusiv sau neexclusiv) a contributiei unei terte persoane sau parti.

Datele de contact ale Furnizorului: Adresa de mail: admin@casememoriale.ro.

Ultima actualizare 18.10.2022.